Terug naar de resultaten
Te koop
Egginklaan 4 in Havelte 7971 CA

Egginklaan 4

7971 CA Havelte
Vraagprijs € 598.000,- k.k.
0521 - 523 505

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Havelte ligt deze vrijstaande woning en grote schuurruimte. Het geheel is gelegen op een royale kavel en bijzonder geschikt als ontwikkellocatie.

De voorbereidingen hiervoor zijn in gang gezet en de gemeente Westerveld heeft aangegeven mee te willen werken aan het...
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Havelte ligt deze vrijstaande woning en grote schuurruimte. Het geheel is gelegen op een royale kavel en bijzonder geschikt als ontwikkellocatie.

De voorbereidingen hiervoor zijn in gang gezet en de gemeente Westerveld heeft aangegeven mee te willen werken aan het realiseren van een appartementencomplex.

Globale indeling woongedeelte 1:

Begane grond: Hal, toilet, badkamer met vaste wastafel en douche, bijkeuken, inloopkast, keuken met functioneel keukenblok en kelderkast, eetkamer en een woonkamer.

Eerste verdieping: trapopgang vanuit de hal, overloop, 2 slaapkamers en een berging. Op de verdieping bevindt zich bergruimte achter het knieschot.

Globale indeling woongedeelte 2:

Begane grond: Hal, toilet, bijkeuken, inloopkast, keuken met functioneel keukenblok en kelderkast, eetkamer, woonkamer met serre en een hobbyruimte.

Eerste verdieping: trapopgang vanuit de hal, overloop, slaapkamer, slaapkamer, berging. Op de verdieping bevindt zich bergruimte achter het knieschot.

De woning heeft de beschikking over een zeer ruimte vrijstaande schuurruimte.

Bij handhaving van de huidige bebouwing dient rekening te worden gehouden met achterstallig onderhoud.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 598.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In centrum Indeling Perceeloppervlakte 1575 m² Kadasteroppervlakte 1575 m² Kadastrale gegevens Gemeente Havelte Sectie I Perceelnummer 4334 Oppervlakte 1575 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.