Hypotheken

Kies voor een hypotheek die bij u past

Wie een huis koopt, is voor de financiering van de koopsom meestal afhankelijk van een hypotheek. Er zijn verschillende aanbieders in de markt, dus keuze genoeg. Maar het vinden van de best passende hypotheek is een ander verhaal.

Een hypotheek is veel meer dan een lening met de eigen woning als onderpand. Het is van invloed op je leven voor een lange periode. De keuze voor de juiste hypotheek is daarom heel belangrijk. De hulp van een erkend, onafhankelijk en deskundig hypotheekadviseur is daarbij van grote waarde.

Greveling Adviesgroep biedt een compleet advies. Wij kijken naar aspecten als kosten, rente, de toekomstbestendigheid van de hypotheek en meer. Je gaat immers een contract van doorgaans tientallen jaren met de hypotheekverstrekker aan.

Ons advies is eerlijk en op maat gemaakt. Wij vertellen je niet wat je het liefst wil horen maar zijn duidelijk over jouw financiële beperkingen en mogelijkheden. Op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen helpen wij je de juiste hypotheek te zoeken én te vinden! 

Voor een vrijblijvende afspraak kun je bellen met ons kantoor of je contactgegevens achterlaten op ons contactformulier.